Sociala aktiviteter

 

Måndag

Examensmiddag

Gemensam middag på restaurang Bazar i inre hamn.

Tisdag

Ortopedmilen            

There is a race – I need to run it!                                                                                                          

Spring en traditionsenlig mil under Sola i Karlstad jämte den porlande Klarälven. Samling vid entrén till KCCC 16:30 för gemensam uppvärmning. Kämpa, svettas och njut sedan av målgången med stor pompa och ståt! Start kl. 17:00 med samling på bryggan utanför KCCC där även målgången är.

Pris 100 kr inkl. moms

Get Together

Tisdag kväll ges första möjligheten att under avslappnade former umgås med nya och gamla bekantskaper. Direkt efter avslutat vetenskapligt program går vi en trappa ned på KCCC och avnjuter ett glas medan Ortopedmilen både startar och går i mål bland minglande gäster. Från kl 19:00 serveras en grillbuffé i augustikvällen på terrassen vid Klarälven. Den interaktiva underhållningen står Johan & Björn för.

Kostnad 450kr inkl. moms. Tid. Mat från kl 19:00

Harrys.  There is a party- I need to go there.                                                                     

Om du vill fortsätta kvällen går du till Harrys, vårt vattenhål som under hela veckan välkomnar hungriga och törstiga SOF-deltagare med bra priser och god mat. Avnjut årets ortopedöl. Hela veckan är det även rabatt på notan och utvald dryck mot uppvisande av din badge.

 

Onsdag

Bankett på KCCC
Vi bjuder in till bankett med efterföljande fest.

Kvällen börjar kl 19:00 med mingel, manskör och Art Ort vernissage. Kl 19:30 sätter vi oss till bords. Middagen och resten av kvällen kommer på ett eller annat sätt bli oförglömlig med hjälp av röster både från nutid och det förgångna.

När kvällen slutar? Det bestämmer du!

Kostnad: 750 kr inkl. moms. Tid. 19:00.

Harrys.  There is a party- I need to go there.                                                                     

Om du vill fortsätta kvällen går du till Harrys, vårt vattenhål som under hela veckan välkomnar hungriga och törstiga SOF-deltagare med bra priser och god mat. Avnjut årets ortopedöl. Hela veckan är det även rabatt på notan och utvald dryck mot uppvisande av din badge.

Torsdag

Båtbuss                                                                                                                                           

Karlstad, belägen vid Klarälvens mynning, är en stad som delvis vilar på vatten. Kliv på en av våra båtbussar och avnjut vår vackra stad på bästa sätt. Påstigning sker vid bryggan på KCCC kl. 17.00.  Turen tar ca 45 minuter med avstigning vid Sandgrund där du kan fortsätta in på Lars Lerins Sandgrund. Ingen föranmälan krävs.

Sola Cruising och utställning

Njut av Karlstad stad genom vindrutan på en gammal amerikanare med motorljud brummande i öronen. Ta del av värmländsk motorkultur genom Sola Cruising Car Club som bjuder upp till cruising och utställning. Cruisingen startar kl. 17.00 vid KCCC med utställning ca 17.30 av bilarna vid Café Slussvakten där du tillåts beundra, fråga och lyssna på bilentusiaster om sina pärlor. En kort tur tar dig sen till Lars Lerin på Sandgrund. Ingen föranmälan krävs.

Konsthallen Sandgrund Lars Lerin

Låt dig hänföras av en värld av vacker och förtrollande akvarellkonst. Lars Lerin är en av världens mest framstående livskonstnärer som sedan 2012 har haft sin permanenta konsthall i det forna danspalatset Sandgrund. Författarskapet berör med sin nära och gestaltande berättandeform, ofta med dokumentära inslag både i nutid och dåtid. Naturlära har hyllats i press och media och har även tilldelats Augustpriset 2014 i kategorin Årets svenska fackbok samt Värmlands vackraste bok 2014. Den egna TV-serien Vänligen Lars Lerin tilldelades Kristallen 2016 för Årets Livsstilsprogram. Han tilldelades även Kristallen för Årets tv-profil och mottagare av den kungliga medaljen Litteris et Artibus 2016. Under 2018 är Lars Lerin utställare på Liljewalchs i Stockholm och aktuell med TV-serien Lars Lerins lärlingar. Konsthallen Sandgrund Lars Lerin är en fantastisk upplevelse och är verkligen värt ett besök. Ta båtbussens rundtur med avstigning 17.45 vid Sandgrund, landa efter lite cruising eller ta en kort promenad från KCCC längs älven som leder dig direkt till konsthallen. I priset ingår en rundtur med en kunnig guide ingår ett glas cava/cider och tilltugg.  Minglet startar kl. 18.00. Anmälan görs via hemsidan.

Pris 150 kr inkl. moms, betalas på plats.

 

Harrys.  There is a party- I need to go there.                                                                     

Harrys är vårt vattenhål under hela veckan välkomnar hungriga och törstiga SOF-deltagare med bra priser och god mat. Avnjut årets ortopedöl och ta en svängom med glada värmlänningar. Hela veckan är det rabatt på notan och utvald dryck mot uppvisande av din badge. På torsdag bjuder salsaorkestern Comboio på en salsashow och efter detta utlovas brutalt drag under galoschen av vår eminente DJ Göran Born.  För mer information och bokning av bord gå in på www.harrys.se  

Gratis inträde mot uppvisande av din badge.

Comboio.

The ultimate Värmlandish salsa orchestra. Med exotiska influenser förgyller ensemblen Karlstads uteliv med sin musik kontinuerligt. På med dansskorna – för på torsdag bjuder salsaorkestern Comboio upp till dans! Känn rytmen i blodet och låt dig förföras av salsamagin på Harrys från kl. 21.00.   

Gratis inträde mot uppvisande av din badge. Ingen föranmälan krävs.