Bankett
Veckans sociala begivenheter avslutas på torsdagen på ett storslaget
sätt med bankett på Frösö Park hotell, med de vackra vyer Jämtland
har att bjuda. Här kommer det att erbjudas god mat och dryck samt
både väntad och oväntad underhållning. Det hela avslutas med storartad musik och dans ända in på småtimmarna för den som så önskar

Max deltagarantal 375
Plats: Frösö Park hotell
Tid: Torsdag kl 19
Anmälan sker via hemsidan
Pris 800 kr

Get together
På tisdagen samlas alla som vill efter avslutade föredrag för en välkomstdrink och mingel i kongresshallen på Frösö park, Östersunds tidigare flygflottilj som nu är ombyggd och konverterad till kongressområde och hotell. I anslutning till detta sker också målgången av Ortopedmilen.
Efter detta förflyttar vi som har anmält oss till Get together till det närliggande hotellet och fortsätter med mat och dryck ackompanjerad av fjällutsikt.
Festen fortsätter till livemusik med lokal anknytning och garanterat drag!

Plats: Frösö Park hotell
Tid: Tisdag kl 18.30
Anmälan sker via hemsidan
Pris: 450 kr inkl mat dryck och underhållning

Ortopedmilen
Missa inte att delta i den klassiska löptävlingen som i år har tidernas vackraste sträckning med utsikt över vårt eget inlandshav Storsjön samt Jämtlandsfjällen. Starten sker någon km från konferensanläggningen och löpturen tar dig till målgången i samband med fördrinken.

Plats: Bynäset
Tid: Tisdag kl 16.30
Anmälan: sker via hemsidan
Pris: 100 kr

Springskytte
Ta chansen att prova på springskytte, eller skidskytte om vädret tillåter, på Nationalarenan. Vem siktar bäst under press och lite flås? Alla kan delta. Efter patron ur tar vi oss till restaurang Arctura skybar, 55 m upp för intag av mat och dryck. Arctura ligger precis vid skidstadion och bjuder på en underbar panoramautsikt över Östersund. 

Plats: Nationalarenan skidstadion + Arctura restaurang
Tid: Onsdag kl 17.30 avgår bussar från Frösö Park hotell, via Clarion Hotel Grand (i centrum), till skidstadion.
Middag serveras ca 19.30
Bussar för hemresa avgår ca 21.30
Klädsel: Lämpliga för liggande skytte och lättare löpning. Ombyte behövs ej, vi äter direkt efter skyttet.
Anmälan: sker via hemsidan
Pris: 450 kr inkl skytte och mat (ej dryck)

Endurocykling – Mountainbike
Under hela veckan kommer Åreguiderna vara på plats ute på Frösö park. De erbjuder uthyrning av cyklar för stigcykling inkl cykel och skydd med guide/instruktör från Åreguiderna men också chans för den som önskar att ta en egen tur i närliggande terräng. Bokning sker på plats.

Golf
Ett golfslag bort från Frösö Park arena ligger Östersund-Frösö golfklubb, med ett öppningshål som prisats som Sveriges vackraste. Om vädret tillåter kanske detta är något som kan locka? Bokning och greenfee löser man själv. Telefon 063-576030

Nationalmuseum
Om någon har tid över i anslutning till mötet och önskar lite kultur kan vi rekommendera Nationalmuseum som 2018 öppnade en filial här i Östersund. Detta ligger på friluftsmuseet Jamtli, nära centrum och sjukhusområdet. Där finns alltid flera pågående temautställningar och besöket kan med fördel kombineras med ett besök på Jamtli. I varje vrå väntar något oväntat – en detalj att häpna över, en uppgift att lösa. Innan du vet ordet av, har du lärt dig massor om historien på ett lekfullt sätt!
Jamtli består av ett innemuseum med utställningar, och ett friluftsmuseum med historiska hus och gårdar. Jamtli är öppet året runt. Inträde löser man själv.

Kontakt

Anders Arnevång
Mötesgeneral
anders.arnevang@regionjh.se

Lars Holgén
Ortopedkliniken Östersund
lars.holgen@regionjh.se

Elisabeth Olsson
Mötessekreterare och ansvarig för hemsida
elisabeth.olsson@regionjh.se

Viktiga datum

mars: Anmälan öppnar
mars: Call for abstracts
3 maj: Deadline abstract submission
30 juni: Notification of abstracts
6-10 september: Ortopediveckan 2021

Arrangeras av